Forårsturnering og Indvielse af Padelbaner

Gandrup Tennis og Padel inviterede alle medlemer til forårsturnering i tennis og padel lørdag d. 15 juni og sikke en dag! Der var godt 30 tilmeldte medlemer og besøg fra Aalborgs borgmester, Lasse Frimand Jensen, Himmerland Fonden og Sparekassen Danmark Fondene.

Officiel Indvielse af Padelbanerne

Dagen startede med indvielsen af de to padelbaner. Formand Daniel Bergman holdt en flot tale, hvor han takkede fondene og Aalborg kommune for støtten. Også alle frivillige der har hjulpet med at få realiseret projektet, fik et kæmpe tak med på vejen.

Borgmester, Lasse Frimand Jensen fik også taletid, inden båndet skulle klippes. Her lagde han vægt på hvor vigtigt det er med et godt foreningsliv og gode fritidsfaciliteter i kommunen. Også her fik fondene og de frivillige et tak med på vejen. Og så skulle banerne åbnes!

Efterfølgende var Gandrup Tennis og Padel vært for kaffe og rundstykker.

Tillykke med den nye flotte padel-bane i Gandrup!

Det er vigtigt med et godt foreningsliv og gode fritidsfaciliteter i hele kommunen. Vores sportsforeninger bidrager både til, at vi trives socialt og har et sundt og aktivt liv. Derfor er jeg glad for, at vi i kommunen har støttet Gandrup Tennisklub sammen med fonde fra blandt andet Sparekassen Danmark til opførslen af padelbanerne. Drivkraften bag at banerne er blevet til virkelighed har været Gandrup Tennis og Padels frivillige. Tak for jer


Lasse Frimand Jensen

Forårsturnering

Efter alle havde fået lidt at spise skulle tennis og padel turneringen i gang. Til tennis stillede 9 hold op, i mens padel turneringen bestod af 5 hold. Holdene blev lavet ud fra tilfældig lodtrækning, så niveau fordelingen var så lige som muligt. Alle kæmpede en brav kamp og der blev gået til den.

Begge turneringer nåde at blive afviklet på fineste vis, inden vejret vendte og sluserne blev åbnet. For der kom vand fra oven i store mængder! Men hvad gør det, når man kan sidde under klubbens overdækkede terrasse og spiser et overdådigt ostebord i et godt selskab!

Til sådan en turnering er der selvfølgelig både vinnere og tabere. Men vigtigst af alt, havde alle det sjovt! Der blev uddelt præmier, til 1. og 2. plads i padel samt begge tennis puljer. Disse var bla. sponsoreret af Sparekassen Danmark Fondene og den lokale Spar Købmand i Gandrup. Tak for det og Tillykke til alle sammen!

Tusind tak til holdet bag arrangementet og tak for det STORE arbejde der er lagt bag! Vi glæder os allerede til næste gang!

Del med dine venner: