Sensommer hygge turnering

I lørdags stod den på sensommer hygge turnering for klubbens medlemmer, også kaldet “Sildeturnering” og sikke en dag!

Dagen startede med første spadestik til vores nye Padelbaner, udført af formand for Gandrup Tennisklub, Daniel R. Bergman og Mikael Simonsen fra Aalborg byråd. Herefter var Gandrup Tennisklub vært for lidt godt til ganen, mens snørebåndene blev strammet og tennisketcherne blev gjort klar.

Vejret viste sig fra sin bedste side og sveden på panden kunne ses efter mange og intense kampe på tennisbanerne. Præmier blev uddelt under en lækker frokost, bestående af hjemmelavet sild og rugbrød samt en grill fyldt med grillpølser!

Dagen blev sluttet af med kaffe og hjemmebag.

Tusind tak til holdet bag arrangementet, vi glæder os allerede til næste gang!

Del med dine venner: