Gratis Tennis Træning

Vi håber, I har haft en fantastisk tid på tennisbanerne! Nu hvor sommeren er lige rundt om hjørnet, er det tid til at skrue op for tennisspillet og have det sjovt sammen med tennis træning. Derfor vil vi minde jer om, at der kun er tre træningsgange tilbage, før vi går på skolesommerferie og nyder sol og strand. Så lad ikke denne mulighed for at forbedre jeres tennisspil og have det sjovt sammen gå jer forbi! Der er ingen træning i skolesommerferien, men fortvivl ikke, for når vi er tilbage, venter der jer otte spændingsfyldte træningsgange!

Ungdoms tennis træning:
Hvis du er en tennisninja under 18 år, så er juniortræningen noget for dig! Kom hver torsdag fra kl. 15.30 til kl. 16.30 og lær fra de bedste. Vores erfarne træner vil guide jer gennem træningen, så I kan sejre på banen som ægte tennisstjerner! Og ja, du hørte rigtigt – efter skolesommerferien er der yderligere otte træningsgange, hvor I kan imponere med jeres serv og smash!

Voksen begynder tennis træning:
Har du lige meldt dig ind som nyt voksenmedlem? Så er der en særlig træningssession til dig hver torsdag fra kl. 16.30 til kl. 17.30. Uanset om du er nybegynder eller allerede har lidt erfaring, vil vores træner hjælpe dig med at forfine dine teknikker og bringe dit spil til nye højder. Og ja, du gættede det – efter skolesommerferien har du yderligere otte træningsgange til at imponere dine modstandere!

Voksen motionist tennis træning:
Til vores livlige motionister derude, frygt ej! Vi har også noget til jer. Hver torsdag fra kl. 17.30 til kl. 18.30 er der dedikeret træning til jer. Det er den perfekte mulighed for at forbedre jeres kondition, have det sjovt og møde andre motionister i klubben. Og ja, du hørte rigtigt – efter skolesommerferien venter der jer otte energifyldte træningsgange!

Familietennis:
Vent, vent, vent! Der er en ekstra bonus i vente. Den 10. juni afholder vi en festlig familietræning for alle aldre! Så tag hele familien med og nyd en dag fyldt med tennis, grin og familiehygge på banen. Det bliver en uforglemmelig begivenhed, der kan blive til flere afhængigt af interesse, hvor I kan skabe minder sammen.

Så slip tennisketcheren løs, smil og tag med os på denne sjove og professionelle tennisrejse! Vi glæder os til at se jer på banen og ønsker jer en legendarisk tennissæson!

Del med dine venner: