Standerhejsning 2023

FLOT FREMMØDE TIL KLUBBENS STANDERHEJSNING

Lørdag den 22. april kl. 11 blev klubbens 36. standerhejsning afviklet i høj sol med fantastiske baner og flot fremmøde på ca. 30 både kommende og nuværende medlemmer.

Klubbens nyvalgte formand, Jørgen Nørgaard, indledte standerhejsningen med en kort åbningstale med information om de planlagte aktiviteter, herunder nye tiltag ifht. træning.

På generalforsamlingen i marts var der taget afsked med Svend Grønning, Peter Frandsen og Knud Ejnar Poulsen der alle har ydet en mangeårig og stor indsat for Gandrup Tennisklub.

Flaget skal hejses!

I år stod et af klubbens ældste medlemmer, Kai Mikkelsen (82) og et af klubbens yngste, Theodor Bergman (7) for den opgave. Det gjorde de på bedste vis, og sæsonen kunne skydes i gang med et leve for Gandrup Tennisklub. Efter flaghejsningen var klubben vært ved lidt til ganen og halsen og banerne blev flittigt benyttet.

Tilbud til nye medlemmer:

Der er et særligt tilbud til nye medlemmer, hvor der er mulighed for at få træning og vejledning om torsdagen kl. 16:30-17:30 for voksne, mens de unge træner kl. 15:30-16:30.

Klubbens motionister har mulighed for at få træning også om torsdagen kl. 17:30-18:30.

Al træning starter op torsdag den 4. maj.

Tennissportens Dag:

Lørdag den 29. april kl 10 – 13 afholdes Tennissportens Dag. Har du lyst til at prøve at spille tennis eller vil du bare høre lidt mere om Gandrup Tennisklub, så holder vi åbent hus på lørdag sammen med resten af TennisDanmark.

Der er naturligvis mulighed for at låne både bolde og ketchere, og der vil være træner og bestyrelsesmedlemmer til stede.

En bred vifte af tilbud i Gandrup Tennisklub:

Klubben har en bred vifte af spil sammen så mangler du en at spille med så er der flere muligheder. Læs mere om klubben på vores hjemmeside www.gandruptennis.dk.

Ønsker du at blive medlem af Gandrup Tennisklub, så kontakt klubbens kasserer Jonas H Aagaard på mail

Del med dine venner: