Klubben

Gandrup Tennisklub er en  tennisklub fra 1987 med godt og vel 80 medlemmer, og klubben sporer en stigende interesse for tennisspillet. Og er den største tennisklub i det sydøstlige Vendsyssel.

Der spilles på klubbens 2 rødgrusbaner.

Der er derfor garanti for masser af spilletid for klubbens medlemmer, som ved at købe en nøgle der koster 100 kr. (depositum) har fri adgang til klubbens tennisanlæg. Dermed kan klubbens medlemmer spille når de har lyst, medmindre banerne er reserveret til træning, kampe eller af andre medlemmer.

Sæsonen

Sæsonen starter næsten hvert år i april, som oftest med standerhejsning omkring påske. Sæsonstarten er dog afhængig af vejret og banernes tilstand, er der godt vejr i april indledes sæsonen allerede i starten af april,

Fra ca. 1. maj - ca. 1. juli er der tennistræning.

I juli er der stadig mulighed for på egen hånd at benytte banerne.

De fleste tennisspillere slutter sæsonen i oktober, da der på denne årstid normalt er blevet rimeligt koldt og flere er begyndt på indendørs idræt.

Generalforsamling
Generalforsamling er årets første aktivitet og afholdes altid i marts måned.  På generalforsamling gennemgåes formalia og den kommende sæson planlægges.

Standerhejsning
Sæsonen indledes altid med standerhejsning i april måned. Til standerhejsning er der bl. a. mulighed for at få et spil tennis.

Tennistræning gennemføres efter behov.
Træning for ungdomsspillere har været onsdage kl. 16

+60 spiller mandag og onsdag fra 9 - 12. Nye spillere er velkomne også selv om du aldrig har spillet før, men blot ønsker noget motion og hyggeligt samvær

Tirsdage fra kl. 16 er der spillemulighed for voksne mænd med et slet af sjov og hygge.

Tennisanlægget

Klubhuset
Gandrup Tennisklub har eget klubhus lige op ad banerne. Klubhuset bruges til fest, ly fra regn, opbevaring af udstyr, m.m. Der er ingen omklædningsrum, men klubben har mulighed for at låne Gandrup Sportsklubs omklædningsrum i forbindelse med træning og kampe (beliggende 50 m fra tennisanlægget).

Rødgrusbanerne
Klubben råder over 2 rødgrusbaner. Rødgrusbanen er for mange spillere den foretrukne bane, da spillet på dette underlag går langsommere, og da det pga. banens farve er lettere at se linjerne. Ulemperne er at banen kræver en del vedligeholdelse før og efter hver gang, der har været spillet på den.  Sæsonen på rødgrusbanen er fra ca. 1. maj til normalt engang sidst i oktober, når frost og regn har gjort banen for blød til at spille på.

Slåmuren
Slåmuren kræver ikke medlemsskab at spille på. Muren er god til at indøve grundslag på og er desuden sjov at spille mur på. Er banerne optaget en dag, er det oplagt at spille på slåmuren, mens man venter på en ledig bane.

Boldkanon: Sparekassen Vendsyssel har sponsoreret en boldkanon, som man kan bruge.

Boldopsamler: Ligeledes har Sparekassen sponsoreret en boldopsamler (man er vel lidt doven?).